Кочерга, Валентина ІванівнаСкиданчук, Г. В.2012-12-032012-12-032005Кочерга, В. І. Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію / В. І. Кочерга, Г. В. Скиданчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 1(3). - С. 286-290.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3952Розглянуто питання можливості збагачення кондитерських виробів кальційвмісними добавками, а саме лактатом кальцію. The questions of the possibility of confectionery enrichment with calcium additives such as calcium lactate have been investigated.uk-UKлактат кальціюcalcium lactateзбагаченнякондитерські виробиenrichmentconfectionery productsТеоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальціюArticle