Кузьмін, Олег ВолодимировичТопольник, Віра ГригорівнаЛовягін, Олександр2017-11-222017-11-222011Кузьмін, О. В. Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, О. М. Ловягін // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IV Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції, 7-9 квітня 2011 р. – Донецьк; ДонНУЕТ, 2011. – С. 16-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26186Проведено експериментальні дослідження впливу низькомолекулярних антиоксидантів на ріст альдегідів. Experimental studies of the effect of low-molecular antioxidants on the growth of aldehydes.uk-UKспирт етиловий ректифікованийкверцетинаскорбінова кислотаrectified ethyl alcoholquercetinascorbic acidкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУправління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавокOther