Шутюк, Віталій ВолодимировичБессараб, Олександр СеменовичБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаЄмцев, Віктор Іванович2022-12-142022-12-142022Холодильні технології : навч. посібник / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, О. В. Дущак, В. І. Ємцев ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ - ФОП Ямчинський О., 2022. – 172 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38741навчальному посібнику викладено суть та методологічні основи охолодження, заморожування, отеплення та холодильного зберігання харчових продуктів. Розглянуто технічні засоби, що застосовуються у сучасній холодильній технології харчових продуктів. Наведено відомості про призначення холодильної техніки та типи холодильних машин. У кінці кожного розділу подаються питання для самостійного контролю знань. Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти та викладачів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», слухачів системи підвищення кваліфікації, для управлінців і фахівців харчових підприємств та всіх, хто пов’язаний з холодильними технологіями.otherкафедра технології консервуваннякафедра економіки праці та менеджментуохолодження харчових продуктівзаморожування харчових продуктівотеплення харчових продуктівхолодильне зберігання харчових продуктівхолодильні машиникристаллізація льодуХолодильні технологіїArticle