Семенова, Анастасія БорисівнаПисарець, Ольга Петрівна2017-01-172017-01-172016Семенова, А. Б. Вплив вівсяних та гречаних пластівців на формування аромату білково-пшеничного хліба з суцільнозмеленого борошна / А. Б. Семенова, О. П. Писарець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 13-14 квіт. 2016 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2016. — Ч. 1. — С. 141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24721Визначено вплив вівсяних та гречаних пластівців на інтенсивність накопичення бісульфітзв’язуючих у м’якушці та скоринці хліба. Досліджено стійкість ароматичних речовин хліба з пластівцями протягом 48 годин зберігання. The effect of oat and buckwheat flakes on the intensity of bisulfite binders accumulation in the crumb and crust of bread are identified. The flavoring storage of bread with flakes during 48 hours after baking is also presented.uk-UKсуцільнозмелене пшеничне борошносуха пшенична клейковинагречані та вівсяні пластівцібісульфітзв’язуючі речовинистійкість ароматичних речовинкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівwhole-wheat flourdry wheat glutenbuckwheat and oat flakesbisulfite bindersflavoring storageВплив вівсяних та гречаних пластівців на формування аромату білково- пшеничного хліба з суцільнозмеленого борошнаThesis