Мазур, Лариса МихайлівнаШульга, Сергій ІвановичПопова, Інна Вадимівна2016-04-282016-04-282015Мазур, Л. М. Використання генно-модифікованих організмів (ГМО) в харчових продуктах - досягнення науки чи небезпека / Л. М. Мазур, С. І. Шульга, І. В. Попова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 325-327.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23052uk-UKхарчові продуктинебезпекагенно-модифіковані організмиgenetically modified organismsdangerfood productsкафедра харчової хіміїВикористання генно-модифікованих організмів (ГМО) в харчових продуктах - досягнення науки чи небезпекаThesis