Клименко, Лариса СтепанівнаЗотова, Ю. О.Мількевич, Володимир МихайловичЧернявська, Людмила Іванівна2013-01-302013-01-302009Удосконалення методики визначення технологічних показників цукрових буряків після зберігання / Л. С. Клименко, Ю. О. Зотова, В. М. Мількевич, та ін. // 75 а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2009. - Ч. ІІ. - С. 186-187.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5874Обгрунтована необхідність визначення органічної складової хімічного складу цукрових буряків. Наведена нова методика визначення загальних та розчинних органічних речовин в буряках, буряковому та дифузійному соках, апробована на цукрових заводах України.Substantiated the necessity of determining the organic component of the chemical composition of sugar beet. Presented a new method of determining the total and soluble organic substances in beets, beet and diffusion juices, approved in sugar plants in Ukraine.otherапробаціяtestingцукрові заводицукрові бурякибуряковий сікдифузійний сікорганічні речовиниметодикаsugar plantssugar beetsbeet juicediffusion juiceorganic materialstechniquesУдосконалення методики визначення технологічних показників цукрових буряків після зберіганняThesis