Стратегічний підхід до управління персоналом на підприємствах молочної галузі - Панюк, Тетяна (My University, 2014)
Вплив інноваційного процесу на виробництво молочної продукції, характеризується високою наукоємністю, пріоритетністю питань якості виробництва. Це потребує кваліфікованого рівня працівників пов'язаного з вимоги до основних характеристик персоналу, а саме : кваліфікації, досвіду роботи та інтелектуального капіталу. Impact of the innovation process for the production of dairy products, characterized by high knowledge intensity, priority on quality production. This requires a skilled level of employees related to the requirements to the basic characteristics of staff, namely: training, work experience and intellectual capital.
Keywords: управління персоналом; молочна галузь; підприємства; human resource management; enterprise; dairy industry