Панюк, Тетяна2014-10-312014-10-312014Панюк, Т. П. Стратегічний підхід до управління персоналом на підприємствах молочної галузі / Т. П. Панюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 795.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17847Вплив інноваційного процесу на виробництво молочної продукції, характеризується високою наукоємністю, пріоритетністю питань якості виробництва. Це потребує кваліфікованого рівня працівників пов'язаного з вимоги до основних характеристик персоналу, а саме : кваліфікації, досвіду роботи та інтелектуального капіталу. Impact of the innovation process for the production of dairy products, characterized by high knowledge intensity, priority on quality production. This requires a skilled level of employees related to the requirements to the basic characteristics of staff, namely: training, work experience and intellectual capital.uk-UKуправління персоналоммолочна галузьпідприємстваhuman resource managemententerprisedairy industryСтратегічний підхід до управління персоналом на підприємствах молочної галузіOther