Шпаченко, Діана ВалентинівнаСєдих, Ольга Леонідівна2024-09-092024-09-092023Шпаченко, Д. В. Огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв / Д. В. Шпаченко, О. Л. Сєдих // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали X Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 24 листопада 2023. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 220.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44738Проведено огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництвA review of approaches for the effective development and implementation of planning information technology based on the concept of "just in time" for food production was carried outukінформаційна технологія плануванняконцепція «точно в строк»харчове виробництвокафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиplanning information technology"just in time" conceptfood productionОгляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництвThesis