Діхтяр, Альбіна Юріївна2021-05-272021-05-272020Діхтяр, А. Ю. Проєкт виробництва печива здобного, збагаченого гречаним борошном і порошком із кісточок винограду : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Альбіна Юріївна Діхтяр ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2020. – 82 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34143otherфункціональні продуктиоздоровче харчуваннягречане борошнопорошок із кісточок виноградуфункціональні інгредієнтиборошняні кондитерські виробиздобне печивокафедра технології оздоровчих продуктівПроєкт виробництва печива здобного, збагаченого гречаним борошном і порошком із кісточок виноградуOther