Бєдусенко, Лілія СергіївнаМедвідь, Ірина МиколаївнаДоценко, Віктор Федорович2019-11-252019-11-252019Бєдусенко, Л. Доцільність впровадження інтерактивної технології «foodpairing» у закладах ресторанного господарства / Л. Бєдусенко, І. Медвідь, В. Доценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 69–71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30406Обґрунтовано актуальність комплексного використання інтерактивних поверхонь з технологією фудпейринг у закладах ресторанного господарства. The urgency of complex use of interactive surfaces with foodpairing technology in the establishments of restaurant management is substantiatedotherзаклад ресторанного господарстваінтерактивне менюфудпейрингrestaurant establishmentinteractive menufoodpairingкафедра готельно-ресторанної справиДоцільність впровадження інтерактивної технології «foodpairing» у закладах ресторанного господарстваThesis