Янчик, Марія ВолодимирівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаВашека, Оксана Миколаївна2014-10-302014-10-302014Янчик, М. В. Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. М. Вашека // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 156.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17833У зв'язку з несприятливим екологічним становищем, яке склалося в Україні, актуальною є проблема створення нових видів харчових продуктів, і в тому числі кондитерських виробів, підвищеної харчової та біологічної цінності. Due to the unfavorable ecological situation, which happened in Ukraine relevant is the problem of creating new types of foods and including confectionery, food and high biological value.otherрослинна сировинанапівфабрикатикондитерські масиplant materialsemi-finishedconfectionery massкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання рослинної сировини для збагачення кондитерських масOther