Сучасний стан та перспективи розвитку експортної політики підприємств кондитерської промисловості України - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2004)
В роботі досліджено стан експортної політики підприємств кондитерської промисловості. Обгрунтовано резерви збільшення обсягів експорту кондитерської продукції за межі України. This paper investigates the state of the export policy of confectionery industry. Proved reserves increase in exports of confectionery from Ukraine.
Keywords: експорт; exports; експортна політика; export policy; резерв; reserve; кафедра економіки і права