Низькокалорійне морозиво як альтерантива класичному продукту для дітей з особливими харчовими потребами - Басс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2021)
Тези присвячені доцільності і актуальності вивчення можливості та умов застосування технологічно-функціональних рецептурних компонентів — замінників цукру, жиру та інших несинтетичних речовин у складі морозива, а також перегляд та чіткий контроль за умовами популяризації і реалізації цього десерту.
Keywords: морозиво; поліоли; замінники цукру; дитяче харчування; кафедра технології молока і молочних продуктів