Басс, Оксана ОлександрівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2021-11-102021-11-102021Басс, О. О. Низькокалорійне морозиво як альтерантива класичному продукту для дітей з особливими харчовими потребами / О. О. Басс, Г.Є. Поліщук // Здорове харчування дітей в Україні — запорука майбутнього нації: стан і перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 29 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 73-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36621Тези присвячені доцільності і актуальності вивчення можливості та умов застосування технологічно-функціональних рецептурних компонентів — замінників цукру, жиру та інших несинтетичних речовин у складі морозива, а також перегляд та чіткий контроль за умовами популяризації і реалізації цього десерту.морозивополіолизамінники цукрудитяче харчуваннякафедра технології молока і молочних продуктівНизькокалорійне морозиво як альтерантива класичному продукту для дітей з особливими харчовими потребамиThesis