Алєксєєв, Олександр СергійовичШекера, АлінаЧернова, Наталія Миколаївна2022-12-012022-12-012021Алєксєєв О. Технологія підготовки фасованої води / О.Алєксєєв, А. Шекера, Н. Чернова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 189.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38724Сировина для виробництва – вода із двох артезіанських свердловин, що розміщені на території підприємства, 50 та 52 м, відповідно. В найсучаснішій системі водопідготовки вода проходить 10-ти стадійну систему очищення через станцію подачі, розподіл води, аерацію, систему каскадної фільтрації та знезараження води, досягаючи надзвичайної м'якості і кришталевої чистоти, абсолютної безпеки і екологічності.otherкафедра технології цукру і підготовки водивода зі свердловинифасована водакупажована водатехнологія водопідготовкизворотний осмосwell waterpackaged waterblended waterwater treatment technologyreverse osmosisТехнологія підготовки фасованої водиOther