Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаУдовицький, В. В.2013-01-282013-01-282012Арпуль, О. В. Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів / О. В. Арпуль, В. В. Удовицький // Достижения науки за последние годы. Новые наработки : матеріали конференції. - Варшава, 2012. – С. 45-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5641У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.uk-UKмолекулярні технологіїmolecular technologiesсу вайдтеплове обробленняресторанне господарствоSous Videthermal processingrestaurantsкафедра готельно-ресторанної справиСучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктівArticle