Кузнецова, ЛарисаПапченко, ВікторіяБахмач, Володимир Олександрович2014-07-172014-07-172014Кузнєцова, Л. Дослідження характеристик високоплавкої фракції пальмової олії та використання її у харчовій промисловості / Л. Кузнєцова, В. Папченко, В. Бахмач // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 526-527.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16215Одержана за новою технологією сольвентного фракціювання внсокоплавка фракція пальмової олії є пальмовим стеарином, який можна використовувати як жирову основу у технології маргарину. Obtained using the new technology of solvent fraktsiyuvannya vnsokoplavka fraction of palm oil is palm stearin, which can be used as the basis of fats in margarine technology.uk-UKпальмова оліяхарчова промисловістьсольвентне фракціюванняsolvent fraktsiyuvannyafood industrypalm oilкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження характеристик високоплавкої фракції пальмової олії та використання її у харчовій промисловостіOther