Мацук, Юлія АнатоліївнаПасічний, Василь МиколайовичГередчук, Аліна Михайлівна2024-08-262024-08-262022Мацук, Ю. Перспективи використання псиліуму в технології рибних страв / Ю. Мацук, В. Пасічний, А. Гередчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 214.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44403Обґрунтувано доцільності використання порошку псиліуму в складі рибних страв, зокрема суфле рибнеThe expediency of using psyllium powder as part of fish dishes, in particular fish souffle, is substantiatedukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпсиліумрибні старвиpsylliumfish dishesПерспективи використання псиліуму в технологї рибних стравThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590