Гречка, Вадим ВасильовичГулий, Іван СтепановичМірошников, Олег Миколайович2012-12-072012-12-072001Гречка В. В. Дослідження впливу магнітно-імпульсної обробки на кристалізацію цукрози / В. В. Гречка, І. С. Гулий, О. М. Мірошников // Наукові праці УДУХТ. - 2001.- № 10, Ч. 1. - С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4154Проведено дослідження процесу кристалізації цукрози із сиропів, що були попередньо обробленні магнітно-імпульсними полями. Доведена доцільність магнітно-імпульсної обробки для інтенсифікації процесу кристалізації цукрози. A study of the crystallization of sucrose syrup, which were pre-processing pulse magnetic fields. The expediency of magnetic-pulse treatment to intensify the process of crystallization of sucrose.otherмагнітно-імпульсна обробкаmagnetic pulse treatmentінтенсифікація процесу кристалізації цукруintensification of the process of crystallization of sugarкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження впливу магнітно-імпульсної обробки на кристалізацію цукрозиArticle