Welness – тенденція сучасності - Стоян, І. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна (My University, 2013)
Показано актуальність та перспективність будівництва в Україні wellness-готелів. The urgency and the prospect of building in Ukraine wellness-hotels.
Keywords: wellness-готель; wellness-отель; wellness-hotel; wellness-услуги; wellness-services; wellness-індустрія; wellness-индустрия; wellness-industry; готельне господарство України; гостиничное хозяйство Украины; hotel industry of Ukraine; кафедра готельно-ресторанної справи