Калініченко, Тетяна ПавлівнаКоваль, Ольга Андріївна2017-12-182017-12-182017Калініченко, Т. П. Технологія «Сap Сold» та устаткування в закладах ресторанного господарства / Т. П. Калініченко, О. А. Коваль // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 180-182.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26416Проведені аналітичні дослідження технології «CapCold» та устаткування для її виконання для середньої та великої продуктивності. Analytical studies of CapCold technology and equipment for its implementation for medium and high productivity have been carried out.uk-UKмікроорганізмитехнологія «Cap Cold»принцип «Cook and Chill»пароваркиохолоджувачі крижаною водоюмicroorganisms"Cap Cold" technology"Cook and Chill" principlesteamersice-coolersкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія «Сap Сold» та устаткування в закладах ресторанного господарстваThesis