Технологія «Сap Сold» та устаткування в закладах ресторанного господарства - Калініченко, Тетяна Павлівна; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2017)
Проведені аналітичні дослідження технології «CapCold» та устаткування для її виконання для середньої та великої продуктивності. Analytical studies of CapCold technology and equipment for its implementation for medium and high productivity have been carried out.
Keywords: мікроорганізми; технологія Cap Cold; принцип Cook and Chill; пароварки; охолоджувачі крижаною водою; мicroorganisms; Cap Cold technology; Cook and Chill principle; steamers; ice-coolers; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції