Красуля, Олена ОлександрівнаМихайлюк, Ірина ЮріївнаПетрина, Алла Богданівна2023-04-122023-04-122015Красуля, О. Розроблення технології спредів з рослинними інгредієнтами / О. Красуля, І. Михайлюк, А. Петрина // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ої міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 300.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40084otherтехнологія спредівspread technologyрослинні інгредієнтиherbal ingredientsкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології спредів з рослинними інгредієнтамиThesis