Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичВасиленко, Сергій МихайловичУкраїнець, Анатолій Іванович2013-12-102013-12-102004Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, А. І. Українець // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2004. – Дод. до журн. № 3. - С. 153-154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11904Запропоновано формули для розрахунку кріоскопічної температури рослинних продуктів та визначення температури необоротних змін тканини продукту, наведено числові дані для ряду продуктів і приклади розрахунків. A formula for calculating the cryoscopic temperature plant products and determining the temperature of irreversible changes in tissue product are numerical data for a range of products and examples of calculations.otherрежим зберіганняmode of storageвологість продуктуmoisture productзв'язана водаbound waterкафедра теплоенергетики та холодильної технікиОцінка процесу заморожування рослинних продуктівArticle