Ємельянова, Ніна ОлександрівнаКошова, Валентина МиколаївнаСугулова, Наталія Павлівна2013-08-292013-08-291997Ємельянова, Н. О. Солодорощення вівса / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, Н. П. Сугулова // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - №3. – С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9425Перевірка рекомендованих режимів у виробничих умовах Київського пивзаводу №2 показала, що його дотримання за умови пророслості зерна не нижче 80% забезпечує одержання солоду з високими технологічними показниками. Testing recommended regimens in the working environment of the Kiev brewery number 2 showed that its compliance with sprouted grains at least 80% malt provides reception of high performance.otherекстрактивністьовессолодорощеннясолодmalt extract contentoatssolodoroschennyaкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСолодорощення вівсаArticle