Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна2024-06-122024-06-122024Левківська, Т. М. Можливості використання гібридів кісточкових у консервуванні / Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20 лютого 2024 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 31–33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43440Селекціонерами були отримані різні види кісточкових шляхом схрещування слив, абрикосів, персиків, нектарину, аличі – Плумкот, Плуот, Апріум, Шарафуга, Нектаплам, Нектакот, Перкоче, Світ Тріат та ін. Всі ці гібриди кісточкових відрізняються соковитістю, сильним ароматом та високим вмістом вітамінівBreeders obtained various types of stone fruits by crossing plums, apricots, peaches, nectarines, plums - Plumkot, Pluot, Aprium, Sharafuga, Nektaplam, Nektakot, Perkoche, Sweet Triat, etc. All these stone fruit hybrids differ in their juiciness, strong aroma and high vitamin contentukселекціякісточкові фруктигібридикафедра технології консервуванняselectionstone fruithybridsМожливості використання гібридів кісточкових у консервуванніThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584https://orcid.org/0000-0002-9811-3286