Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна2013-10-152013-10-152009Москаленко, В. О. Модель механізму формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості України / В. О. Москаленко // Інвестиції: практика та досвід. – 2009. – № 14. - С. 38-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10399Сучасна концепція інновативно-інноваційного розвитку суспільства висуває на провідне місце живу працю, в якій людина виступає не скільки як робоча сила, а як основний суб’єкт діяльності суспільства, в якому вартість(значення) кадрового потенціалу значно перевищує природні та фізичні капітали. The modern concept of innovation development of the society proposes to lead living labour, in which the person is not so much as the labour force, but as a basic subject of society’s activity, in which the value (meaning) of human resources far exceeds the natural and physical capitals.otherлояльністьнормативне забезпеченнястратегія підприємствакорпоративна ідеологіякомпетенціїпланування персоналусистема оцінки персоналусистема розвитку та перепідготовки кадрівloyaltyregulatory supportcompany strategycorporate ideologycompetencespersonnel planningpersonnel evaluation systemdevelopment and training system of personnelкафедра економіки праці та менеджментуМодель механізму формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості УкраїниArticle