Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаБойко, Ірина АнатоліївнаБолотіна, Ірина МиколаївнаДраган, Олена ІванівнаЄвсєєва, Ірина ВасилівнаЄмцев, Віктор ІвановичМежинська-Бруй, Олена ЮріївнаНовак, Валентина ОлексіївнаРибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаПолінчик-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаСіднєва, Жанна КостянтинівнаСтахурська, Світлана АнтонівнаСичевський, Микола ПетровичСкопенко, Наталія СтепанівнаТкачук (Стахурська), Світлана ВалеріївнаТкаченко, Ольга МиколаївнаФедулова, Ірина ВалентинівнаЦимбалюк, Людмила ГеоргіївнаШекмар, Надія АндріївнаШматкова, Галина КарпівнаЯцунь, Олександр Михайлович2014-03-112014-03-112012Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : Підручник / Т. Л. Мостенська, І. А. Бойко, І. М. Болотіна та інші. — К. : Кондор, 2012. - 492 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13024Підручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні , практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. The textbook is written in accordance with a training programme on the subject «Organization of production at enterprises of food industry», provided by the branch standard of higher education of Ukraine for training of bachelors in the field of knowledge «Food technology and engineering» and in accordance with the curriculum for the subject «Organization of production at enterprises of food industry», provided by the branch standard of higher education of Ukraine for training of bachelors in the field of knowledge «Economy and entrepreneurship». It describes the theoretical, practical and organizational principles and system of providing of organization of production, taking into account industry specifics of activity of the enterprises of food industry of Ukraine.otherвиробничий процеспромислове підприємствоорганізація виробництвахарчова промисловістьproduction processproduction enterpriseorganization of productionfood industryкафедра економіки праці та менеджментукафедра маркетингукафедра економіки і праваОрганізація виробництва на підприємствах харчової промисловостіBook