Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичЯнушкевич, Юлія Анатоліївна2012-02-092012-02-092010Страшинський, І. М. Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Ю. А. Янушкевич // 2010.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/208Викладені результати досліджень зміни технологічних показників експериментальних січених напівфабрикатів з використанням структурованої рослинної клітковини, клітковини з пектином буряка та сухої молочної сироватки. The results of studies on changes of technological indicators of experimental cutted semi-finished products using structured vegetative fiber, fiber with beet pectin and dry milky whey.технологіяtechnologyсічені напівфабрикатиcutted semi-finished productsклітковина з пектином бурякаfiber with beet pectinрослинна сировинарастительное сырьеvegetative rawсуха молочна сироваткаdry milk wheyхарчова сумішfood mixкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатівArticle