Topchiy, OksanaKotlyar, Eugene2017-06-142017-06-142016Topchiy, O. Technological aspects of fortification of blended vegetable oils / O. Topchiy, E. Kotlyar // East European Scientific Journal. – Варшава, 2016. – №1 (5). – P. 40-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25514The advantages of using vegetable oils to replenish PUFA fat-soluble vitamins to cure is that vegetable oil is a traditional food product and does not create any complications and adverse reactions in the body and is much cheaper than cure. Переваги використання рослинних олій для поповнення PUFA жиророзчинних вітамінів перед ліками полягає в тому, що рослинна олія є традиційним харчовим продуктом і не створює будь-яких ускладнень і побічних реакцій в організмі і значно дешевше, ніж ліки.saturated acidsvegetable oilsomega-6selectionнасичені кислотирослинні оліїомега-6селекціянасыщенные кислотырастительные масласелекциякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівTechnological aspects of fortification of blended vegetable oilsArticle