Проблеми державного регулювання в сфері економіки промислової власності - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2009)
В статті узагальнено пропозиції стосовно вирішення або постановки до розгляду проблем державного регулювання в сфері економіки промислової власності, зокрема, при подоланні інерційності розвитку інноваційної діяльності в Україні, в умовах становлення механізму комерціалізації інтелектуальної власності, при здійсненні оцінки вартості майнових прав та бухгалтерського обліку об’єктів права інтелектуальної власності.
Keywords: промислова власність; державне регулювання економіки; інтелектуальна власність; майнові права