Алєксєєв, Олександр Сергійович2023-05-022023-05-022023Алєксєєв, О. С. Удосконалення підготовки води для виробництва алкогольних напоїв із застосуванням багатокомпонентного завантаження : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Алєксєєв Олександр Сергійович ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2023. – 66 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40545otherпідготовлена водабагатокомпонентне завантаження,очищенняпоказники якостіефективністьprepared watermulticomponent loadingpurificationquality indicatorsefficiencyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення підготовки води для виробництва алкогольних напоїв із застосуванням багатокомпонентного завантаженняOther