Покинтелиця, Андрій Володимирович2023-05-042023-05-042023Покинтелиця, А. В. Розроблення технології ферментованого напою на чайній основі із застосуванням Medusomyces gisevii : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Покинтелиця Андрій Володимирович ; наук. керівник Віталій Прибильский. – Київ, 2023. – 57 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40570othermedusomyces giseviiчайсуслокомбучацукорферментаціябіологічна стійкістьфільтруванняорганолептичні показникифізико-хімічні показникиteawortkombuchasugarfermentationbiological stabilityfiltrationorganoleptic parametersphysicochemical parametersкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваРозроблення технології ферментованого напою на чайній основі із застосуванням Medusomyces giseviiOther