Інноваційні м’ясні продукти на подолання проблеми дефіциту мінеральних речовин в організмі людини - Повх, Тетяна Михайлівна; Гащук, Олександра Ізидорівна (My University, 2015)
Здоров'я людини забезпечується правильним функціонуванням органів і систем організму. Мінеральні речовини беруть участь у багатьох метаболічних процесах організму та забезпечують його здорове функціонування. Human health is ensured proper functioning of body organs and systems. Minerals are involved in many metabolic processes in the body and ensure its healthy functioning.
Keywords: організм людини; м’ясні продукти; мінеральні речовини; humans; minerals; meat products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів