Повх, Тетяна МихайлівнаГащук, Олександра Ізидорівна2015-03-252015-03-252015Повх, Т. М. Інноваційні м’ясні продукти на подолання проблеми дефіциту мінеральних речовин в організмі людини / Т. М. Повх, О. І. Гащук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 54-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19918Здоров'я людини забезпечується правильним функціонуванням органів і систем організму. Мінеральні речовини беруть участь у багатьох метаболічних процесах організму та забезпечують його здорове функціонування. Human health is ensured proper functioning of body organs and systems. Minerals are involved in many metabolic processes in the body and ensure its healthy functioning.otherорганізм людиним’ясні продуктимінеральні речовиниhumansmineralsmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційні м’ясні продукти на подолання проблеми дефіциту мінеральних речовин в організмі людиниOther