Експрес-метод визначення активності вапняного молока - Вєрченко, Лідія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Джоган, Ольга Іллівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна (My University, 2004)
Розроблений експрес-метод визначення активності вапна у вапняному молоці, який рекомендується використовувати як у хіміко-технологічному контролі на виробництві, так і в дослідницьких лабораторіях.
Keywords: вапняне молоко; активність вапна; lime; кафедра технології цукру і підготовки води