Харченко, Лілія ЛеонідівнаРомановська, Тетяна ІванівнаКоломієць, Дмитро ПетровичПодобій, Олена Валеріївна2014-09-152014-09-152014Визначення густини та зміни електричних властивостей момордики / Лілія Харченко, Тетяна Романовська, Дмитро Коломієць, Олена Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 382-383.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16781Продукти з момордики надзвичайно цінний продукт харчування, але за рахунок великого питомого електричного опору процес омічного (прямого) їх нагрівання змінним струмом промислових параметрів відносно тривалий. Products with balsam apple extremely valuable food product, but due to the large resistivity ohmic process (direct) to alternating current heating industrial settings relatively long.uk-UKелектричні властивостімомордикатеплова обробкаcookingbalsam appleelectrical propertiesкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра електропостачання і енергоменеджментуВизначення густини та зміни електричних властивостей момордикиOther