Податкова система України та шляхи її удосконалення - Духновська, Людмила Миколаївна (My University, 2001)
В статті розглянуто недоліки у сучасній податковій системі, фактори зниження надходжень у бюджет, наведено позитивні та негативні сторони Податкового кодексу України. The paper considers the shortcomings in the current tax system, factors reducing revenues in the budget are the positive and negative aspects of the Tax Code of Ukraine.
Keywords: податкова система; державний бюджет; податки; платники; пільги; податковий кодекс; податок на прибуток; оподаткування; taxation; state budget; tax payers; benefits; tax code; tax on income taxation; кафедра обліку і аудиту