Застосування теорії ігор до моделювання економічних систем - Медведєв, Микола Георгійович; Романенко, Вікторія Миколаївна (My University, 2014)
Теоретичною основою та практичним інструментарієм аналізу і прогнозуванням рішень в економіці та бізнесі є економіко-математичні моделі та розрахунки, які за ними проводяться. Причому основні труднощі, як правило, полягають не у виконанні розрахунків, а у побудові самих моделей, адекватних реальній ситуації.
Keywords: інструментарій; економіка; теоретична основа; инструментарий; теоретическая основа; экономика; tools; economy; theoretical basis; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.