Кравченко, Олександр ІвановичДесик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир Іванович2016-03-302016-03-302015Кравченко, О. І. Дослідження процесу бродіння дріжджового пшеничного тіста під тиском / О. І. Кравченко, М. Г. Десик, В. І. Теличкун // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 70-71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22664В сучасних умовах виробництва одним з основних завдань розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів, у тому числі зміною фізико-хімічних якостей природної сировини різними методами при забезпеченні якісної продукції. In modern conditions of production one of the major challenges of the food industry is the intensification of processes, including changing the physical and chemical properties of natural materials by various methods while ensuring quality products.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвдріжджове тістопшеничне тістобродінняyeast doughwheat doughfermentationДослідження процесу бродіння дріжджового пшеничного тіста під тискомOther