Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаЖук, Вікторія ОлександрівнаЖук, Ігор Зіновієвич2018-10-262018-10-262016Кишенько, І. І. Інноваційні технології застосування м’ясної сировини у складі реструктурованих шинкових виробів / І. І. Кишенько, В. О. Жук, І. З. Жук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої міжнародної науково-технічної конференції, 7—8 листопада 2016 р. — К. : НУХТ, 2016. — С. 54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28393Створення м’ясних продуктів призначених для профілактики організму людини від можливих біохімічних порушень і пов'язаних з ними захворювань, має важливе соціальне й наукове значення. Проведені дослідження були спрямовані на моделювання раціонального співвідношення рецептурних складових як основної сировини так і комплексу макроелементів реструктурованих шинкових виробів підвищеної біологічної цінності. Creation of meat products intended for prevention of an organism a person from possible biochemical violations and related diseases, has an important social and scientific significance. The research was aimed at modeling the rational the ratio of the formulation components as the main raw material and the complex macroelements of restored ham products of high biological values.біологічна цінністьbiological valueмакроелементиmacroelementsшинкові виробиham productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційні технології застосування м’ясної сировини у складі реструктурованих шинкових виробівOther