Потильчак, Ольга Сергіївна2022-05-262022-05-262022Потильчак, О. С. Розроблення рецептур та виробництво безжирових кремів з натуральними згущувачами : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Сергіївна Потильчак ; наук. керівник Ірина Гіронтіївна Радзієвська. – Київ, 2022. – 76 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37537кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівбезжировий кремтехнологіярозрахунокрецептурадогляд за обличчямгідрогелеві патчіксантанова камедьконжак маннанкаррагенанзгущувачіРозроблення рецептур та виробництво безжирових кремів з натуральними згущувачамиOther