Склад суміші мікроорганізмів для виробництва кисломолочних продуктів дитячого харчування (Патент на корисну модель № 84515) - Воронцов, Олександр Олександрович; Кадієвська, Ірина Анатоліївна (My University, 2013)
Склад суміші мікроорганізмів для виробництва кисломолочних продуктів дитячого харчування, що містить Streptococcus thermophiius, Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum, який відрізняється тим, що додатково містить Bifidobacterium longum, Bifidobacterium reuteri, Lactobacterium acidophilum в кількості мас. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25. Bifidobacterium longum 12,5-14 Bifidobacterium reuteri 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5 Composition of mixture of microorganisms is for the production of soul-milk child's food that contains stuffs Streptococcus of thermophiius, Lactobriumacte of derbrueckii subsp.bulgaricum, that differs in that additionally contains Bifidobacterium of longum, Bifidobacterium of reuteri, Lactobacterium of acidophilum in an amount the masses. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25. Bifidobacterium longum 12,5-14 Bifidobacterium reuteri 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5
Keywords: бактеріальна закваска; біохімічні властивості; мікроорганізми; молочнокислі бактерії; bacterial cultures; biochemical properties; microorganisms; lactic acid bacteria; кафедра біотехнології і мікробіології