Експериментальне дослідження визначення рівня сформованості комунікативної культури майбутніх управлінців - Малик, Юліана Ігорівна; Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2019)
Стаття присвячена експериментальному дослідженню визначення рівня сформованості комунікативної культури майбутніх фахівців у сфері управління в процесі їхньої професійної підготовки, організованому на базі Навчально-наукового інституту економіки та управління Національного університету харчових технологій. Основну увагу зосереджено на завданнях професійної підготовки майбутніх управлінців, які полягають у створенні сприятливих педагогічних умов для формування й розвитку високого рівня комунікативної культури. Висвітлюються компоненти, критерії, показники та рівні сформованості досліджуваного явища. Наголошено на тому, що питання формування високого рівня комунікативної культури майбутніх управлінців повинні бути пріоритетними в системі професійної підготовки майбутніх фахівців у сфері управління.
Keywords: комунікативна культура; комунікативні вміння та навички; професійна підготовка; майбутні управлінці; експеримент; communicative culture; communicative skills and abilities; professional training; future managers; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації