Оцінка ефективності та конкурентоспроможності авіакомпаній в результаті впливу корпоративних конфліктів - Данілова, Ельвіра Ігорівна (My University, 2013)
В статті досліджено економічну сутність корпоративних конфліктів, запропоновано модель управління корпоративними конфліктами, а також розроблено принципово новий підхід до оцінювання ефективності та конкурентоспроможності авіакомпаній в результаті впливу корпоративних конфліктів. The economic substance of corporate conflicts was investtigated, a management model of corporate conflicts, was suggested a new approach to the evaluation of the efficiency and competitiveness of airlines due to the impact of corporate conflicts was developed.
Keywords: конкурентоспроможність; доля ринку; корпоративні відносини; корпоративне управління; корпоративний конфлікт; модель управління; corporate governance; corporate relations; corporate conflict; management model; competitiveness; market share