Shevchenko, OleksandrVinnichenko, InnaSmirnova, Elizabeth2017-06-152017-06-152017Shevchenko, O. Physical and chemical transformation in fermented environments / O. Shevchenko, I. Vinnichenko, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25593enкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра іноземних мов професійного спрямуванняtransformationfermented environmentorganic compoundsfermentation technologybiochemical reactionтрансформаціязброджуване середовищеорганічні сполукибродильні технологіїбіохімічна реакціяPhysical and chemical transformation in fermented environmentsThesis