Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичМихайленко, Владлена Миколаївна2020-06-042020-06-042020Нєміріч, О. В. Технологія збитого кисломолочного десерту з використанням чуфи / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, В. М. Михайленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 405.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31212Встановлено доцільність збагачення збитого кисломолочного десерту ПНЖК за рахунок введення до його складу харчової емульсії та бульб чуфи. The expediency of enrichment of whipped sour milk dessert of PUFA by the introduction of food emulsion and nutsedge into its composition has been established.кисломолочний сирхарчова емульсіяказеїнат натріюполіненасичені жирні кислотикупажована оліядесертчуфаsour milk cheesefood emulsionsodium caseinatepolyunsaturated fatty acidsblended oildessertnutsedgeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія збитого кисломолочного десерту з використанням чуфиThesis