Іванов, Сергій ВіталійовичРашевська, Тамара ОлексіївнаПодковко, Оксана Анатоліївна2013-11-152013-11-152013Іванов, С. В. Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. А. Подковко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 225–257.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11400Рjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.uk-UKмасляна пастаbutter pasteпорошок буряку червоного столовогоredbeet powderфункціональні продуктиfunctional foodкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столовогоThesis