Петрикей, Л. В.Бахмач, Володимир ОлександровичБабенко, Валерій Іванович2012-09-132012-09-132012Петрикей, Л. В. Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції / Л. В. Петрикей, В. О. Бахмач, В. І. Бабенко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : матеріали Міжнародної конференції, 2010 р. – Харків : 2010. – Ч. 2. – С. 313.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2558Досліджено ефективність використання компаунду та розроблено технологію для майонезної продукції. The efficiency of the use of compounds and the technology for mayonnaise production.uk-UKемульсіяemulsionкомпаундемульгаторстабілізатормайонезякістьcompoundemulsifierstabilizermayonnaisequalityкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівРозробка компаунду для виробництва майонезної продукціїArticle