Трактування сутності понять «ефективність» та «результативність» - Климаш, Наталія Іванівна (My University, 2009)
Визначено багатоаспектність показників ефективності і результативності, що дає можливість розмежовувати ці поняття та визначати зміст кожного з них. Definitely multidimensional performance and efficiency, which enables to distinguish between these concepts and identify the contents of each.
Keywords: ефективність; результативність; оцінка ефективності та результативності; efficiency; effectiveness; efficiency and effectiveness assessment; кафедра фінансів