Заславський, Аркадій ІсаковичПавелко, Володимир ІвановичПоржезінський, Юрій Георгійович2013-07-222013-07-221993Заславський, А. І. Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах / В. І. Павелко, Ю. Г. Поржезінський, А. І. Заславський // Харчова і переробна промисловість. – 1993. - № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9205Впровадження запропонованих авторами заходів суттєво зменшує споживання теплової і електричної енергії на м’ясопереробних підприємствах. Економія від впровадження цих заходів може становити щороку до 2 відсотків від загальної витрати палива на підприємствах м’ясопереробної галузі.otherм’ясопереробні підприємствапаливно – енергетичні ресурсиекономіямясоперерабатывающие предприятиятопливно – энергетические ресурсыэкономияmeat-processing plantssavingfuel and power resourcesкафедра теплоенергетики та холодильної технікиШляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствахArticle