Махинько, Валерій Миколайович2012-06-072012-06-072008Махинько, В. М. Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба / В. М. Махинько // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 70-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1225Проведено порівняння існуючих способів вологотемпературного оброблення зерна та показників закінчення процесу замочування, запропоновано використовувати новий метод визначення ефективності замочування зерна — твердість зернівки.Matchings existing ways of heat treatment of processing of a grain and parameters of the termination (ending) of process steep are conducted, is offered using a new method of definition of efficiency steep of a grain — its hardness.uk-UKзерновий хлібзамочуваннязерногідротермічне обробленняміцність зернівкиgrain breadgrainsteepheat treatmenthardness of a grainкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНовий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба