Грицина, Анна В`ячеславівнаКовтун, Аліна ВолодимирівнаШаран, Лариса Олександрівна2024-06-132024-06-132024Грицина, А. Впровадження рослинного харчування в умовах закладів ресторанного господарства / А. Грицина, А. В. Ковтун, Л. О. Шаран // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIII Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – C. 82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43467В умовах сьогодення під впливом різних стресових факторів на стан людини, як ніколи важливо піклуватися про своє здоровʼя. Одним із важливих аспектів здорового способу життя - харчування. Обравши рослинне харчування зменшується ризик виникнення різноманітних захворювань (ожиріння, цукровий діабет, шкірні та онкологічні захворювання і т.п.), оскільки веганство повʼязане із припиненням споживання продуктів тваринного походження. В цілому рослинні продукти покривають нестачу всіх поживних речовин в організмі людини за умови збалансованого харчуванняIn today's conditions under the influence of various stress factors on the human condition, it is more important than ever to take care of your health. One of the important aspects of a healthy lifestyle is nutrition. Choosing a plant-based diet reduces the risk of various diseases (obesity, diabetes, skin and cancer diseases, etc.), since veganism is associated with the cessation of consumption of animal products. In general, vegetable products cover the lack of all nutrients in the human body, provided a balanced dietukвеганстворослинне харчуваннязаклади ресторанного господарствакафедра готельно-ресторанної справиveganismplant-based foodrestaurantsВпровадження рослинного харчування в умовах закладів ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-6404-0907